DE NATUURVLEESCOÖPERATIE WESTERKWARTIER GROEIT!

Achter de schermen zijn we druk bezig om de Natuurvleescoöperatie Westerkwartier verder vorm te geven na de oprichting op 29 maart 2019. Maandag 18 november was het tijd om de voortgang terug te koppelen aan een grote groep boeren die vanaf het begin betrokken zijn. Er werd enthousiast gereageerd op de ontwikkelingen van de Natuurvleescoöperatie en het toekomstperspectief. Er zijn namelijk verschillende afzetkanalen gevonden voor de korte en lange termijn.

We zetten alles op alles om deze winter de allereerste ALV te organiseren. Dan zijn we klaar zijn voor het weideseizoen en kunnen de koeien van de Natuurvleescoöperatie grazen op de natuurlanden van Staatsbosbeheer. Tijdens de eerste ALV gaan we samen met de leden veel zaken bespreken en bepalen welke richting de Natuurvleescoöperatie op zal gaan. We kijken er naar uit om dit jaar de coöperatie verder te professionaliseren.

Inmiddels hebben we al vele aanmeldingen ontvangen om aan te sluiten bij de Natuurvleescoöperatie. Ook interesse om aan te sluiten? Dit kan via ons online aanmeldformulier!