Media-aandacht: Eerste vlees Natuurvleescoöperatie Westerkwartier in de schappen!

Op vrijdag 24 januari was het zover, de verkoop van het eerste vlees van de Natuurvleescoöperatie Westerkwartier bij Uw Slager Nanning van Wijk te Niekerk. Bij dit bijzondere moment waren een aantal leden van de coöperatie aanwezig, aanjagers vanuit de Gebiedscoöperatie Westerkwartier, wethouder Elly Pastoor, een mooie hoeveelheid pers en geïnteresseerden uit de omgeving.

Tijdens het persmoment kwamen een aantal hoofdrolspelers aan het woord, de opening door de voorzitter van de Natuurvleescoöperatie Westerkwartier – Alex Datema, een aantal inspirerende woorden van de directeur van de Gebiedscooperatie Westerkwartier – Hans Bergsma en het belang voor de regio door Wethouder Elly Pastoor.

Aan Elly pastoor werd ook het eerste vleespakket overhandigd, waarna de aanwezigen het eerste vlees mochten gaan proeven. Dit viel goed in de smaak!

Ook de media hebben volop aandacht besteed aan de verkoop van het eerste vlees. Deze berichten geven een mooi beeld over de ontwikkelingen en het positieve gevoel.

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal nieuwsberichten: